Iskanje

Blagovne znamke

Za zagotavljanje kakovosti, ponuja Aerfast v Sloveniji, profesionalnim in industrijskim uporabnikom na področju spenjalnih sistemov in pakiranja, samo svetovno priznane blagovne znamke.

 

 

J. KIHLBERG

Kihlbert sodi med vodilne proizvajalce sponkačev in sponk v industriji. Sodijo med profesionalce za zapiranje kartonov s sponkami srednje velikosti. Visoka kakovost in dolga življenjska doba izdelkov Josefa Kihlberga temelji na dolgoletnih izkušnjah in znanju. V letu 2016 praznujejo 175 jubilej.


AERFAST

Blagovna znamka Aerfast je zastopana v 10 evropskih državah. Sem sodita tudi proizvodnji v Franciji in Nemčiji. Na voljo je širok prodajni program sponkačev, žebljičarjev, magazirnih vijačnikov, kompresorjev in pribora. Orodja predstavljajo kvaliteto, zanesljivost in odlično razmerje s ceno.


SIMPSON-STRONGTIE

SIMPSON-STRONGTIE predstavlja vijačno tehnologijo. Širok program standardnih in specialnih vijakov, z različnimi nastavki, omogočajo uporabo na različnih področjih. Več namenska uporaba je omogočena z različnimi adapterji, kompatibilnimi z drugimi blagovnimi znamkami in dodatki.


CAMO

Za uporabo Camo sistema potrebujete orodje, vijake, bit nastavke in nastavek Camo. Vse skupaj deluje kot celota. Namen uporabe: Patentiran sistem CAMO MARKSMAN PRO, pritrdi vijak na idealno mesto, pod kotom, tako dosežete nepoškodovano površino terase. Vijaki so skoraj neopazni.


GETRA

Blagovna znamka Getra ima širok program orodij za pakirno industrijo. Obsega orodja za zavijanje s trakovi, različnimi folijami in ostali pakirni program ter dodatke.


MAX

Blagovna znamka MAX ponuja zelo široki program orodja za pritrjevanje in spenjanje. V programu pnujajo 8-barska, plinska, kakor tudi visoko tlačna orodja. Vsa njihova orodja ustrezajo JIS standardom. Blagovna znamka predstavlja kakovost, visoko vzdržljivost in zadovoljnost kupcev.


MILWAUKEE

MILWAUKEE predstavlja električna in akumulatorska orodja. Kvaliteta zadovolji tudi najbolj zahtevne kupce, ki pri delu uporabljajo moderno tehnologijo in tehniko. Z široko ponudbo pribora svojo kvaliteto samo še izboljšujejo.


SENCO

Senco blagovna znamka sodi med vodilne na področju, pnevmatskih, električnih in plinskih orodij in pripadajočega materiala. Njihov program zajema tudi kompresorje in veliko izbiro pribora.


STINGER

Blagovna znamka STINGER ponuja poseben program sponkačev in ročnih kladiv z uporabo sponk in zaščitnih kapic. Namenjeni so predvsem pritrjevanju sekundarne kritine in različnih folij.


;